Ons verhaal

Waarom BurenService Den Haag?

BurenService Den Haag komt voort uit mijn droom om ouderenzorg mooier te maken, thuis blijven wonen op een manier die ik zelf graag zou willen en die ik iedereen gun. Persoonlijk, vanuit welzijn in plaats van zorg. Vanuit de mens in plaats van een systeem of protocol. 

Echt gezien worden voor de mens die je bent, die je was en die je wilt blijven. Met al je bijzondere eigenschappen, interesses en manieren die maken dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Dat gun ik iedereen. 

BurenService Den Haag is gebaseerd op de warme, persoonlijke zorg van BurenService Hattem, dat in 2022 haar 8 jarig bestaan viert. Deze ervaring neem ik mee naar onze mooie hofstad. In samenwerking met BurenService Nederland, zodat we van elkaar leren, elkaar kunnen helpen en ondersteunen, maar altijd dichtbij en vanuit de lokale situatie. 

Met kleine teams, zelfsturend en met de oprechte wens om ouder worden mooier en zelfstandiger te maken. We geloven in een persoonlijke klik tussen client en assistent en een lange termijn relatie. Alleen dan kunnen wij de service bieden die u nodig heeft en waar wij ons voor in willen zetten, vanuit gelijkwaardigheid en mogelijkheden. 

Onze relatie begint altijd met een oriënterend gesprek. Ik kom graag bij u langs om samen te verkennen wat u behoeften zijn en hoe we ze in kunnen vullen.

Warme groet,
Geeske

Ons uitgangspunt is altijd gelijkwaardigheid en uw blijdschap.
Ik gun het iedereen om op eigen wijze oud te mogen worden.

Wat mij drijft

De afgelopen jaren ben ik telkens meer betrokken geraakt bij de ouderenzorg, vanuit de mantelzorg voor mijn schoonmoeder met Alzheimer, en later ook voor mijn moeder die fysiek niet zo sterk meer is en in toenemende mate de beperkingen ervaart die ouderdom met zich mee kan brengen. Maar ook vanuit mijn werk bij Mediq – leverancier van medische hulpmiddelen, mijn vrijwilligerswerk in de Cliëntenraad bij WZH en Alzheimer Haaglanden.  

Mijn hart – en daarmee mijn werk – is telkens meer opgeschoven naar de ouderenzorg vanuit de visie dat het anders kan, beter, en betekenisvoller. Gelijkwaardiger. Zonder betutteling. Rechtdoend aan de persoon. Daar wil ik mij voor inzetten, met alle passie, energie en creativiteit die ik me heb! 

Het systeem zoals we het hebben ingericht in Nederland gaat in mijn visie uit van beperkingen en standaarden die niet voor iedereen passend zijn. We kampen met een continu gebrek aan tijd en aandacht voor cliënten. Dat moet én kan anders. Maar ook onze verzorgenden hebben hier last van, ze kunnen vaak niet de aandacht geven aan hun cliënten die ze vanuit hun zorghart willen geven.
Het leven kan en moet dus beter, voor cliënten en verzorgenden! 

Daarom ben ik gestart BurenService Den Haag. Nieuw in Den Haag vanuit mijn droom om de ouderenzorg mooier te maken, gebaseerd op de warme, persoonlijke zorg van BurenService Hattem (www.burenservice.nl) Een aanpak die mij heeft gegrepen en ik ook Den Haag gun. In samenwerking met Monique die BurenService heeft opgezet, vanuit dezelfde bevlogenheid en oprechte wens om ouder worden mooier en zelfstandiger te laten zijn. Op basis van gelijkwaardigheid.

BurenService Den Haag is een sociale onderneming, waarbij zo veel mogelijk van de inkomsten gaan naar de mensen die de zorg verlenen. Wij hoeven er niet rijk van te worden, we zijn transparant over onze kosten. We willen ouderen blij maken. Mensen ondersteunen om op een fijne manier thuis op een waardige manier oud te worden. Daar doen we het voor! 

Wie ben ik buiten BurenService?

Ik ben nog steeds een beetje verliefd op onze buurt – Scheveningen Statenkwartier. Heerlijk dicht bij de zee, waar ik erg van hou. Ik woon samen met mijn vriend Gregor en onze kat Haggis, onze Schotse Vouwoor. Grappig hoeveel je om zo’n beestje kan geven en wat een gezelligheid die brengt in het huis.

Ik geniet ontzettend van het strand, hoe lang ik ook al in Den Haag woon; hardlopen langs de waterlijn en de duinen is een ultieme manier van ontspannen. Of een drankje doen terwijl de zon in de zee zakt (of zoals Gregor zegt; de aarde wegdraait😉). Een passie van mij / ons is reizen, met de zeilboot de zee op naar Engeland / Frankrijk of het vliegtuig in naar bijzondere landen om onder te duiken in een andere cultuur en natuur. Naast hardlopen, vind ik mijn rust in Yoga en wandelen. Het laatste het liefst in de bergen. Verder lees ik graag, hou ik van theater en onze mooie Hofstad. Samen zijn met vrienden en filosoferen over het leven met een mooi glas wijn. 

Wil je meer lezen over mij of BurenService Den Haag? Volg ons op social media!

Scroll naar boven