Onze assistenten

Onze assistenten en zorgverleners

Het Team van Den Haag is nog klein, we zijn in gesprek met en op zoek naar mensen die vanuit dezelfde wens senioren thuis van goede, gelijkwaardige assistentie willen verlenen. Geloof jij in de aanpak van BurenService, dan komen we graag in contact met jou! Klik hier de vacature voor BurenService assistent.

GEESKE VAN MIERLO

Geeske

Uw assistent

Het eerste gesprek is altijd met mij. Ik luister naar uw verhaal, de behoeften die u heeft én naar de vragen achter de vraag. Wat zou u het liefste willen, ook al denkt u misschien dat het niet mogelijk is of niet kan. Niets is ons te gek. We gaan met uw verhaal en uw behoeften aan de slag en zoeken er de juiste persoon, iemand die bij u en uw wensen past. De relatie tussen u en uw assistent is een bijzondere. Met een klik die ons werk mooi en leuk maakt. Daar gaan we voor! 

Foto Gregor huisverfraaier

Gregor

Uw klus-assistent – huisverfraaier

Gregor de Graaf; Huis Verfraaier, werkend vanuit mijn passie voor het verfraaien en met liefde herstellen van huizen. Van schilderwerk, tot houtherstel of een bureau voor u maken.  Ik help u uw huis aan te passen aan uw wensen.  U kunt bij mij terecht! 

Wat mag ik voor u doen? Ik werk vanuit mijn passie voor huizen, met oog voor detail en focus op kwaliteit en duurzaamheid van mijn werk aan uw huis. Ik behandel uw huis zoals ik ons eigen, oude huis behandel; met aandacht. Geen klus is mij te klein: heeft u even iemand nodig die helpt bij een lamp ophangen of ventilator ophangen. Ik kom graag even langs om u te helpen.

Scroll naar boven